O TREIME din populatia lumii este probabil sa se imbolnaveasca de GRIPA PORCINA!

9 05 2009

„Dacă luaţi în calcul pandemiile din trecut, o estimare rezonabilă ar fi că o treime din populaţie ar fi contaminată„, a declarat directorul adjunct al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. În aceste condiţii, chiar dacă boala ar fi slab virulentă, numărul persoanelor care ar prezenta complicaţii şi ar deceda ar fi foarte mare, a explicat el.

Gripa porcina ameninta o treime din populatia lumii.

Oficialul a mai declarat ca, in afara Americii de Nord, gripa porcina nu se extinde in mod sustinut, astfel ca deocamdata vom ramane la nivelul de alerta 5, din 6 posibile. Intre timp,  numarul de imbolnaviri si decese creste.  Doar in Mexic  sunt oficial 149 de morţi şi 1.614 persoane suspecte de acesata boala. In  Mexico City, metropolă cu 20 de milioane de locuitori, străzile sunt pustii, barurile şi restaurantele închise, fotbaliştii joacă pe stadioane goale, iar primarul se gândeşte să suspende şi transportul în comun.

Avem insa si vesti bune: Un vaccin impotruva virusului gripei porcine, H1N1, ar putea fi disponibil in cel mai scurt timp. Acesta va fi testat pe soareci, peste doua saptamani, de catre un cercetator american si echipa sa!


Acțiuni

Information

2 responses

9 05 2009
stab

URA!!! americanii ne vor salva!!!

13 05 2009
Smoky

Ca de obicei:((
ce propaganda fac frate

Lasă un comentariu